Εγγραφή Εγγραφείτε τώρα στο eone!
Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και γίνετε μέλος στο eone, την πιο ολοκληρωμένη πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο.Πληροφορίες εγγραφής
   
*Eone Username   @eone.gr
*Κωδικός  
*Επαλήθευση Kωδικού  
Υπενθύμιση Κωδικού  
  (Λέξη που σας θυμίζει τον κωδικό)
* Πεδία με αστερίσκο πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά.
     
Προσωπικές πληροφορίες
   
Όνομα  
Επώνυμο  
Διεύθυνση  
Ταχ. Κωδ.  
Χώρα  
Επάγγελμα  
Ηλικία  
Φύλλο  
   
Το eone.gr βεβαιώνει πως τα στοιχεία που εισάγονται δεν θα δοθούν σε τρίτους, χωρίς την συγκατάθεση των ενδιαφερομένων.
Με την συμπλήρωση της παραπάνω φόρμας, μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (E-mail) στο eone.gr, της μορφής: [email protected] Aν θέλετε να χρησιμοποιείτε το δικό σας E-mail σε κάποιες συγκεκριμένες eone υπηρεσίες, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:
Ε-mail
Επιλέξτε τις υπηρεσίες που θα χρησιμοποιείτε με το δικό σας Ε-mail. Για τις υπόλοιπες υπηρεσίες θα χρησιμοποιείται το eone E-mail.
Προσωπικές Web σελίδες
Personalized eone
Χρηματιστήριο &
      Προσωπικά χαρτοφυλάκια

Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Ηλεκτρονικές δημοπρασίες


Αποστολή Στοιχείων

Διαβάστε τους όρους χρήσης των eone υπηρεσιώνTerms of Service και εφόσον τους αποδέχεσθε, πατήστε ΑΠΟΣΤΟΛΗ για να στείλετε συμπληρωμένη την παραπάνω φόρμα εγγραφής.

 

Με την εγγραφή σας στο eone, έχετε πρόσβαση στις παρακάτω υπηρεσίες:

E-mail @eone.gr
Προσωπικές Web σελίδες
Personalized eone
Χρηματιστήριο &
Προσωπικά χαρτοφυλάκια
Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Ηλεκτρονικές δημοπρασίεςCopyright © 2000 eone Terms of Service
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του eone διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναμετάδοσή τους, με οποιοδήποτε μέσο, με ή χωρίς επεξεργασία, χωρίς την έγγραφη άδεια της eone. Η eone δε φέρει καμμία ευθύνη για τυχόν σφάλματα ή παραλείψεις που υπάρχουν, και επιφυλάσσεται του δικαιώματος να προβαίνει σε αλλαγές του site χωρίς προειδοποίηση. Η eone δε φέρει ευθύνη σε καμμία περίπτωση για τυχόν ζημίες προκύψουν από οποιουδήποτε είδους χρήση των πληροφοριών του site. Ειδικότερα, η eone δε ευθύνεται για ειδικές, έμμεσες, συνακόλουθες ή περιστασιακές ζημιές, ούτε για απώλεια κερδών, απώλεια εισοδήματος ή απώλεια χρήσης, από χρήση πληροφοριών του site, ανεξάρτητα αν προκύπτουν λόγω αμέλειας, βλάβης, θεσπίσματος, δικαίου, ενδίκως ή άλλως.